Think, Solve, and Learn למדת 0 מתוך 86

שים לב! - לא תוכל לראות התקדמות למידה ללא התחברות (תמיד תשאר על 0%)
לחץ פה להתחברות מהירה

shuffle help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מעי גס גדול ומפותח מעיד על תלות החיה בתוצרי התסיסה המיקרוביאלית

(20 נק') - שאלה #81742

כאשר האנרגיה הנעכלת גבוהה מידי אז ייצור החלבון המיקרוביאלי עולה

(20 נק') - שאלה #81743

חומצת האמינו ליזין היא הראשונה שנפגעת מבין חומצות האמינו הלא חיוניות כתוצאה מחימום

(20 נק') - שאלה #81744

כוספה הינה תוצר שהוצא ממנו מרכיב הפחמימות והשמן ומכיל ריכוז גבוה של חלבונים

(20 נק') - שאלה #81746

מוננזין מוריד צריכת מזון ומעלה את אחוז הנעכלות

(20 נק') - שאלה #81747