הוספו 50 מ"ל מים מזוהמים ל-250 גרם מהסוגים הבאים: פסטה יבשה, יוגורט, לחם טרי, וודקה. לאחר הדגרה במצב פתוח לאוויר, בטמפ' של 37C במשך שלוש שעות, נבדק ריכוז החיידקים הפולשים לגרם מוצר. באיזה מהמזונות יתקבל הריכוז הגבוה ביותר של חיידקים?
הוספו 50 מ"ל מים מזוהמים ל-250 גרם מהסוגים הבאים: פסטה יבשה, יוגורט, לחם טרי, וודקה. לאחר הדגרה במצב פתוח לאוויר, בטמפ' של 37C במשך שלוש שעות, נבדק ריכוז החיידקים הפולשים לגרם מוצר. באיזה מהמזונות יתקבל הריכוז הגבוה ביותר של חיידקים?
* השאלה נוספה בתאריך: 01-07-2025