מדעי הצמח שימור פירות - postharvest

לחץ כאן לכל השאלות

מבחן 2013 כתוצאה מהגברת הביטוי של הגן ω-Desaturase בעגבניה:

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי
by Dvir Zadik
Dvir Zadik 0 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 20
דה סטוראז מוציא מימנים מחומצות שומן וגורם להם להתקפל ממברנה יותר נוזלית יותר עמידה לחום . תשובה 3 נראת יותר נכונה כי טרפנים הם מולקולות פחממניות בעלות ריח
by
by Shahar Doron
Shahar Doron 3 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 135
מה שאמרת זה נכון, דה-סטוראז באמת גורם לממברנה להיות יותר נוזלית כביכול אבל המשמעות היא שהעמידות היא לקור לא לחום.. דה סטורז - יוצר ח"ש לא רוויות - עולה העמידות לקור סטורז - יוצר ח"ש רוויות - עולה העמידות לחום
by
by Shahar Doron
Shahar Doron 3 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 135
בחום יש הרבה יותר תזוזה בממברנה ואתה רוצה שיהיה יותר ח"ש רוויות כדי שתהיה פחות תזוזה בקור יש פחות תזוזה ואתה רוצה שיהיו יותר ח"ש לא רוויות כדי שהממברנה כן תזוז ולא תקפא/תשבר/תפגע אני חושב
by

* השאלה נוספה בתאריך: 26-07-2023