Discuss, Learn and be Happy דיון בתשובות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מהי אמולסיה ואילו סוגים יש?

1
שאלה #12784
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

תאר את תהליך הפסטור

1
שאלה #12785
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

למה תוספת של עמילן לחלבון גורמת?

1
שאלה #12786
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

מהו טווח העבודה של ג'לטין?

1
שאלה #12787
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

איזה סוגי מרנג יש ומה היחס סוכר חלבון בכל אחד?

1
שאלה #12788
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

מה תפקיד סוכר במרנג?

1
שאלה #12789
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

מה עוזר לפתיחת סליל החלבון?

1
שאלה #12790
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

מהו תהליך מיארד ולמה גורם?

1
שאלה #12791
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

ממה מורכב pound cake (עוגת ארבעת הרבעים)?

1
שאלה #12792
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!

מהם סוגי ההתפחות ותנו דוגמה לכל סוג

1
שאלה #12793
done

  • mood
    תודה!
  • mood
    תודה!