Discuss, Learn and be Happy דיון בתשובות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מהי אמולסיה ואילו סוגים יש?

1
שאלה #12784
sentiment_very_satisfied

תאר את תהליך הפסטור

1
שאלה #12785
done

למה תוספת של עמילן לחלבון גורמת?

1
שאלה #12786
done

מהו טווח העבודה של ג'לטין?

1
שאלה #12787
done

איזה סוגי מרנג יש ומה היחס סוכר חלבון בכל אחד?

1
שאלה #12788
done

מה תפקיד סוכר במרנג?

1
שאלה #12789
done

מה עוזר לפתיחת סליל החלבון?

1
שאלה #12790
done

מהו תהליך מיארד ולמה גורם?

1
שאלה #12791
sentiment_very_satisfied

ממה מורכב pound cake (עוגת ארבעת הרבעים)?

1
שאלה #12792
done

מהם סוגי ההתפחות ותנו דוגמה לכל סוג

1
שאלה #12793
done