Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

הוספו 50 מ"ל מים מזוהמים ל-250 גרם מהסוגים הבאים: פסטה יבשה, יוגורט, לחם טרי, וודקה. לאחר הדגרה במצב פתוח לאוויר, בטמפ' של 37C במשך שלוש שעות, נבדק ריכוז החיידקים הפולשים לגרם מוצר. באיזה מהמזונות יתקבל הריכוז הגבוה ביותר של חיידקים?

1
done
by
מיין לפי

פרמטרים אקסרינסיים (extrinsic factors)

1
done
by
מיין לפי

ריכוז גבוה של סוכר במזון גורם ל:

1
done
by
מיין לפי

מהו תהליך ההלתתה (malting)

1
done
by
מיין לפי

רנין (rennin) הוא :

1
done
by
מיין לפי

תסיסה מאלו-לקטית (תזכורת- אנו רוצים שיין יהיה פחות חמוץ)

1
done
by
מיין לפי

התהליך העיקרי שגורם לריקבון (קלקול) של מזון העשיר בעמילן (למשל, תפוח אדמה) הוא:

1
done
נערך לפני יום
by
מיין לפי

התרבות חיידקים במזון בדרך כלל משפיעה על:

1
done
by
מיין לפי

הערך התזונתי הגבוה של מיץ תפוזים ישמר אחרי :

1
done
by
מיין לפי

בקטריוצינים (bacteriocins) הם:

1
done
by
מיין לפי