Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

*לחזור לשאלה* שלוש תמיסות לא מכוסות הושארו בטמפרטורת החדר למשך מספר ימים. תמיסה A רוויה בסוכר, תמיסה B רוויה במלח ותמיסה C מכילה 5% סוכר וריכוז גבוה של כשות (hops). איזו מהתמיסות (בסבירות גבוהה) תהפוך לעכורה?

1
done
נערך לפני יום
by
מיין לפי

בתהליך הכנת בירה, בשלב הבישול boiling:

1
done
by
מיין לפי

חיידקים פרוביוטיים הם:

1
done
נערך לפני יום
by
מיין לפי

דטרגנטיים (detergents/surfactants): מה נכון

1
done
by
מיין לפי

invertase (סמן את התשובה הנכונה)

1
done
by
מיין לפי

זיהוי ראשוני בייצור פניצילין ע"י penicillin chrysogenum נמדד

1
done
by
מיין לפי

תהליך ייצור רציף בהשוואה לייצור מנתי

1
done
by
מיין לפי

לפני הביקבוק, יין לבן עובר תהליכי הצללה ע"י

1
done
by
מיין לפי

אחת השיטות היעילות לעצירת פעילות של האנזים polygalacturonase בעגבנייה הגורם להבשלה מהירה היא:

1
done
by
מיין לפי

בפרמנטציה (תסיסה) כוהלית

1
done
by
מיין לפי