Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מה הוא פנטוז?

1
done
by
מיין לפי

מה מאפיין את תהליך צ'ורליווד?

1
done
by
מיין לפי

מהי שיטת ההקפאה החסכונית ביותר מבחינת נפח?

1
done
by
מיין לפי

מהו משך התהליך הנדרש לשיטת Sponge & Dough?

1
done
by
מיין לפי

מאיזה מקור אנזימתי כדאי לקחת את העמילאז לבצק שמרים?

1
done
by
מיין לפי

מהו הגורם לקרום חסר ברק +קרעים במאפה?

1
done
by
מיין לפי

הוספת שומן וסוכר בעודף (מעל 10%) יגרום ל-

1
done
by
מיין לפי

לאיזו מטרה מוסיפים קמח סויה לבצק?

1
done
by
מיין לפי

איזה טעם מאפיין צ'יאבטה?

1
done
by
מיין לפי

מאיזה קמח רצוי להכין עלי וופל?

1
done
by
מיין לפי