Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

מהי הרמה המקסימלית המותרת של גלוטן על מנת להגדיר את המוצר ללא גלוטן (חל"מ ppm)?

1
done
by
מיין לפי

כמה גרם מים בבצק קושר הגלוטן המצוי ב100 גרם קמח בזמן הלישה?

1
done
by
מיין לפי

מה מאפיין את הכוסמין

1
sentiment_very_satisfied
by
מיין לפי

מהו תהליך צ'ורליווד

1
done
by
מיין לפי

אפיה עם קמח שיפון לעומת חיטה תניב

1
done
by
מיין לפי

מהו המכשיר שנותן את המידע המיטבי על התנהגות עמילנים בחום?

1
done
by
מיין לפי

ערך W גבוה יעיד על

1
done
by
מיין לפי
by Rotem Dagan
Rotem Dagan 1 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 62
יש מצב שיש טעות? אני רואה במצגת ובמה שהוא אומר שW זה החוזק
by
by Adi Shvartz
Adi Shvartz 0 נקודות · יותר מ-6 חודשים
מוניטין: 31
לגמרי. גם יש שאלה אחרת בקוויז שזה באמת השאלה והתשובה. אני מתקן
by

מה הצבע של קמח מחיטת דורום

1
done
by
מיין לפי

הוואקום במיקסר טווידי משפיע על

1
done
by
מיין לפי

מה הטמפ' לטיגון סופגניות?

1
done
by
מיין לפי