Discuss, Learn and be Happy דיון בשאלות

help brightness_4 brightness_7 format_textdirection_r_to_l format_textdirection_l_to_r

הה הוא המקום הקר ביותר במערכת תקינה תקינה של ייבוש בהקפאה ?

1
done
by
מיין לפי

מה היא תגובת מאיירד?

1
done
by
מיין לפי

מה מאפיין מצב זכוכתי ?

1
done
by
מיין לפי

איזו בעיה עלולה להיווצר משימוש בסודה לשתייה?

1
done
by
מיין לפי

כיצד יוצרים בצק פריך?

1
done
by
מיין לפי

מה ההבדל הטכנולוגי בין מיץ תפוחים לבין חומץ תפוחים ?

1
done
by
מיין לפי

איזה מהשפטים נכון לגבי חיידקים ועובשים בתעשיית המזון ?

1
done
by
מיין לפי

מוצר עבר טיפול תרמי ב70 מעלות צלסיוז למשך דקה. שרידותם הפתוגנים הם לפי העקומה המצורפת . האם המוצר מפוסטר כראוי

1
done
by
מיין לפי

מה זה UHT?

1
done
by
מיין לפי

איזה ממוצרי המזון יעבור תהליך תסיסה

1
done
by
מיין לפי